رتبه 463 بین دانشگاه های جهان
نمره کلی
0%
شهرت علمی
0%
شهرت غیر علمی
0%
استاد به دانشجو
0%
سایتیشن اساتید
0%
شبکه جهانی تحقیقات
0%
اسپانیا کشوری در جنوب غربی اروپا است و به عنوان یکی از کشورهای پیشرو و تاریخی اروپا شناخته میشود. پایتخت اسپانیا مادرید است. این کشور دارای تاریخچه فرهنگی و تاریخی غنی، آثار باستانی، شهرهای توریستی و ساحلهای زیبایی مانند کوستا دل سول میباشد که از جاذبه های طبیعی و گردشگری در مهاجرت به اسپانیا به شمار میرود.بر اساس آخرین اطلاعات تا سال ۲۰۲۱، جمعیت اسپانیا بالغ بر ۴۶ میلیون نفر تخمین زده میشود.
زبان رسمی اسپانیایی یا همان کاستیلیایی است. علاوه بر این، زبانهای منطقهای مانند کاتالان، گالیسیایی و باسکی نیز در برخی مناطق به طور موازی به کاستیلیایی گفته میشوند.
ارز رسمی اسپانیا یورو (EUR) است. این ارز در بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به عنوان ارز رسمی مورد قبول است.
فرهنگ و هنر: اسپانیا دارای تاریخچه فرهنگی غنی است که شامل هنر، موسیقی، معماری و غذاهای محلی میشود.
شهرهای تاریخی: شهرهایی مانند بارسلونا، مادرید، سئوتا، والنسیا و... دارای تاریخچه و جاذبههای تاریخی و فرهنگی بسیاری هستند.
مناظر طبیعی: از کوهستانهای پیرنهها تا سواحل خلاب در سواحل مدیترانه، اسپانیا مناظر طبیعی متنوعی را ارائه میدهد.
آب و هوا: اسپانیا دارای آب و هوای متنوعی است که از مناطق مدیترانهای گرم تا مناطق اقیانوس اطلسی خنک متغیر است.
آمادگی محیطی : مردم اسپانیا معمولاً دوستانه و مهمان پذیرهستند و فرهنگ میزبانی قوی دارند که باعث محبوب بودن مهاجرت به اسپانیا در بین ایرانیان است.
اسپانیا یک کشور متشکل از بخشها (اقلیمها) و ایالتهای خودمختار است که به نامهای "کومونیتاتهای خودمختار" (Comunidades Autónomas) شناخته میشوند. این کشور دارای سیستم دولتی فدرالی نیست و بیشتر اختیارات به نهادهای محلی منتقل شده است.
تعداد ایالتها: اسپانیا دارای ۱۷ ایالت خودمختار (کومونیتاتهای خودمختار) است که هرکدام دارای ویژگیها و قوانین خاص خود هستند.
پرجمعیتترین شهر بخش خودمختار کاتالونیا و پس از مادرید پرجمعیتترین شهر اسپانیا و مهمترین بندر این کشور است بر اساس آمار تا سال ۲۰۲۱، جمعیت بارسلونا بالغ بر ۱٫۶ میلیون نفر تخمین زده میشود.
صنایع اصلی شهر بارسلونا گردشگری، فناوری اطلاعات، طراحی و معماری، صنایع خوراکی است و یکی از شهرهای محبوب در مهاجرت به اسپانیا محسوب میشود.
سئوتا شهری خودمختار وابسته به اسپانیا به مساحت ۱۸٫۵ کیلومتر مربع در ساحل شمالی قاره آفریقا است که تنها با مراکش مرز خاکی دارد؛ به همین جهت یک بُرونبوم اسپانیا بهشمار میرود. بر اساس آمار تا سال ۲۰۲۱، جمعیت سئوتا بالغ بر ۶۴۷ هزار نفر تخمین زده میشود.
صنایع اصلی آن کشاورزی (به ویژه تولید انگور و شراب)، صنعت غذایی، تجارت می باشد.
مالاگا شهری است در بخش خودمختار اندلس در جنوب کشور اسپانیا مرکز شهرستانی به همین نام. این شهر با جمعیت ۵۶۱۲۵۰ خود در سال ۲۰۰۷ ششمین شهر پرجمعیت سراسر اسپانیاست.
صنایع اصلی آن گردشگری (شهر مالاگا یکی از مقصدهای توریستی مهم در کشور است)، صنایع مرتبط با ساحل و تفریح است و یک مقصد محبوب گردشگری در مهاجرت به اسپانیا است.
سیستم آموزشی اسپانیا شامل سه مرحله اصلی است: ابتدایی، متوسطه و دبیرستان یا مهارتهای حرفهای. هدف اصلی از آموزش در اسپانیا، فراهم کردن زیرساختهای قوی برای تحصیلات بالاتر، توسعه شخصیت و تربیت نیروهای کارآمد برای جامعه است.
در این مرحله، دانشآموزان از ۶ تا ۱۲ سالگی تحصیل میکنند. هدف اصلی این مرحله، ارتقاء مهارتهای پایه مانند خواندن، نوشتن، حساب کردن و مهارتهای اجتماعی و اخلاقی است.
در این مرحله، دانشآموزان از ۱۶ تا ۱۸ سالگی تحصیل میکنند. دبیرستانها به دو نوع تقسیم میشوند: دبیرستانهای عمومی (دبیرستان دانشگاهی) که دانشآموزان را برای ورود به دانشگاهها آماده میکنند و دبیرستانهای حرفهای که به دانشآموزان تربیت و آموزش مهارتهای کاربردی برای ورود به بازار کار کمک میکنند.
در این مرحله، دانشآموزان از ۱۲ تا ۱۶ سالگی تحصیل میکنند. در این مرحله، تاکید بر توسعه مهارتهای علمی، ادبی و ریاضی، همچنین تربیت شهروندان کاملتر با اخلاق و ارادهی مستقل است. دانشآموزان اسپانیایی در این مرحله میتوانند یا به یک دبیرستان عمومی یا به یک دبیرستان حرفهای (مهارتهای حرفهای) ملحق شوند.
ساختار سیستم آموزشی: نحوه تقسیمات مراحل تحصیلی و نحوه تدریس و ارزیابی ممکن است با کشورهای دیگر متفاوت باشد. . منابع و تجهیزات: تأمین منابع، تجهیزات و فرصتهای تحصیلی ممکن است در کشورهای توسعه یافته بیشتر و کاملتر باشد. . بودجه آموزشی: میزان بودجه اختصاص داده شده به آموزش و تحصیلات در اسپانیا ممکن است با کشورهای توسعه یافته دیگر مقایسه شود. . محتواهای آموزشی: موضوعات و محتواهای درسی ممکن است بین کشورها متفاوت باشد. همچنین ارزیابی اسپانیا در رتبهبندی جهانی دانشگاهها میتواند با کشورهای دیگر متفاوت باشد و به نوعی از کیفیت و تخصص دانشگاهها و مراکز آموزشی آن کشور بستگی دارد.
سیستم آموزشی اسپانیا در مقایسه با کشورهای دیگر توسعهیافته دارای تفاوتهایی است. یکی از این تفاوتها میتواند در تاکید اسپانیا بر روی توسعه مهارتهای حرفهای و آموزش عملی باشد که این امر به دانشآموزان امکان میدهد تا پس از فارغالتحصیلی بهسرعت وارد بازار کار شوند.
سیستم ورود به دانشگاه در اسپانیا بسته به نوع دانشگاه (دولتی یا خصوصی) و رشته تحصیلی ممکن است متفاوت باشد. اکثر دانشگاههای دولتی اسپانیا، سیستم ثبت نام مرکزی و ملی به نام "Pruebas de Acceso a la Universidad (PAU)" یا همان "Selectividad" را اجرا میکنند که در فارسی به "آزمون ورود به دانشگاه" معروف است. این آزمون، دانشآموزان متوسطه دوم (دوره متوسطه تحصیلی) را برای ورود به دانشگاهها آماده میکند.
1.نمرات بدست آمده از آزمون “Selectividad” یا “PAU” نقش کلیدی در ورود به دانشگاهها اسپانیا ایفا میکند. این آزمون عمومی شامل ریاضیات، علوم، ادبیات و زبانهاست.
۲. رتبه دانشآموز در کلاس:
علاوه بر نمرات آزمون “Selectividad”، رتبه دانشآموز در کلاس هم مهم است. در برخی رشتهها، ممکن است دانشآموزان با رتبههای بالاتر در کلاس، در ورود به دانشگاههای معتبرتر اولویت داشته باشند.
توجه داشته باشید که شرایط و الزامات دقیق ممکن است بین دانشگاهها و مؤسسات آموزشی مختلف متفاوت باشد. بنابراین، قبل از اقدام به ثبتنام در هر برنامه تحصیلی و مهاجرت به اسپانیا، بهتر است شرایط و معیارهای مربوطه را بررسی کنید و اطلاعات مربوطه را از منابع رسمی و دانشگاهها دریافت کنید.مشاوران ما با تسلط کامل بر این شرایط عمومی و تخصصی آماده راهنمایی شما می باشند.
دانشگاههای اسپانیا شامل تعداد زیادی از برترین موسسات آموزش عالی در جهان می باشند.. در زیر، به برخی از بهترین دانشگاههای اسپانیا و رشتههای اصلی تحصیلی آنها اشاره میکنم:
دانشگاه اوتونوما بارسلونا یکی از معتبرترین دانشگاههای اسپانیا است و در رتبهبندی جهانی دانشگاهها بهطور معمول در بین 300 دانشگاه برتر جهان قرار میگیرد و از اولویت های دانشجویان در مهاجرت به اسپانیا به شمار میرود.
دانشگاه کامپلوتنس مادرید یکی دیگر از برترین دانشگاههای اسپانیا است و در ردهبندی جهانی بهطور معمول در بین 500 دانشگاه برتر قرار میگیرد و یکی از دانشگاههای محبوب در مهاجرت به اسپانیا محسوب می شود.
دانشگاه بارسلونا نیز یکی از دانشگاههای برتر اسپانیا محسوب میشود و در رتبهبندی جهانی دانشگاهها بهطور معمول در بین 300 تا 500 دانشگاه برتر قرار میگیرد.
دانشگاه پلی تکنیک مادرید متخصص در رشتههای فنی و مهندسی است و در رتبهبندی جهانی دانشگاهها معمولاً در بین 500 تا 700 دانشگاه برتر قرار دارد.
دانشگاه کارلوس سوفیا نیز در رشتههای فنی و مهندسی بسیار معتبر است و در رتبهبندی جهانی بهطور معمول در بین 600 تا 800 دانشگاه برتر قرار میگیرد.
عوامل مهم در ورود به دانشگاه در اسپانیا شامل نمرات تحصیلی قبلی، مهارت زبان، تجربه کاری یا پروژههای تحقیقاتی مرتبط، توصیه نامه، انگیزه نامه و رزومه و مصاحبه میشوند. همچنین، در برخی دانشگاهها، نمرات آزمون ورودی نیز تأثیرگذار هستند.
در نهایت، هر دانشگاه و رشته تحصیلی ممکن است الزامات و شرایط متفاوتی داشته باشد. بنابراین، بهتر است قبل از اقدام به ثبتنام و مهاجرت به اسپانیا، معیارها و الزامات را به دقت بررسی کرده و انتخاب های آگاهانه ای داشته باشید.
آزمون های زبان اسپانیایی و انگلیسی اولین گام در تحقق رویای تحصیل و مهاجرت به اسپانیا هستند.
مرسومترین آزمون زبان اسپانیایی DELE نام دارد و در سطوح A1 تا C2 برگذار می شود. به طور معمول برای مهاجرت به اسپانیا در رشته های کارشناسی و بالاتر نیاز به مدرک زبان B2 می باشد.
آزمون های مورد قبول برای تحصیل به زبان انگلیسی ایلتس و تافل می باشند و نمره مورد نیاز برای پذیرش از این طریق مدرک B2 زبان انگلیسی می باشد.
در اسپانیا، دانشجویان بینالمللی برای تحصیل در دانشگاهها نیاز به اخذ اجازه تحصیل (Study Permit) دارند. این پروانه توسط مقامهای مهاجرتی اسپانیا صادر میشود و به دانشجو اجازه میدهد بعد از مهاجرت به اسپانیا به مدت تحصیل در این کشور اقامت کند.
قبل از درخواست پروانه تحصیل، دانشجو باید ابتدا در یک دانشگاه اسپانیایی پذیرش بگیرد. پذیرش میتواند برای دوره کالج،کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترا باشد.
دانشجو باید اطمینان حاصل کند که توانایی مالی لازم برای تامین هزینههای زندگی و تحصیل بعد از مهاجرت به اسپانیا را دارد. این شامل هزینههای مربوط به زندگی، شهریه، بیمه سلامت و سایر هزینههای مربوطه است.
پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، دانشجو میتواند به سفارت یا کنسولگری اسپانیا در کشور خود مراجعه کرده و درخواست پروانه تحصیل را ثبت کند. پس از مهاجرت به اسپانیا ، دانشجو باید اقدام به دریافت پروانه اقامت تحصیلی (Residence Permit) نیز کند.
پروانه تحصیل عموماً برای مدت زمان تحصیل دانشجو صادر میشود و قابل تمدید است. در صورت تمدید، دانشجو باید به توانایی ادامه تحصیل و مالی برای مدت بیشتری اثبات کند.
توجه داشته باشید که شرایط و الزامات دقیق ممکن است بین دانشگاهها و مؤسسات آموزشی مختلف متفاوت باشد. بنابراین، قبل از اقدام به مهاجرت به اسپانیا و ثبتنام در هر برنامه تحصیلی، بهتر است شرایط و معیارهای مربوطه را بررسی کنید و اطلاعات مربوطه را از منابع رسمی و دانشگاهها دریافت کنید.مشاوران ما با تسلط کامل بر این شرایط عمومی و تخصصی آماده راهنمایی شما می باشند.
دارندگان ویزای تحصیلی در اسپانیا حقوقی مشخص دارند. به برخی از حقوقی که بعد از مهاجرت به اسپانیا دارند اشاره میکنم:
دارندگان پروانه تحصیل میتوانند برای مدت زمان تعیین شده در کارت اقامت در اسپانیا اقامت کنند و در این مدت به تحصیل در دانشگاه مشغول شوند.
با حاملیت پروانه تحصیل، دانشجویان اجازه کار در حد محدودی در طول تحصیل خود دارند. به عنوان دانشجوی بینالمللی بعد از مهاجرت به اسپانیا ، میتوانید تا ۱۲۰ روز در سال یا ۲۴۰ روز نیمه وقت کار کنید. البته، باید مراقب باشید که کار شما تحصیلاتتان را تحت تأثیر قرار ندهد و همچنین نیاز به اخذ مجوز کار ممکن است وجود داشته باشد.این مقدار به صورت اجازه کار 20 ساعته در هفته محاسبه می شود.
به عنوان دارندگان اقامت اسپانیا می توانید بعد از مهاجرت به اسپانیا از بیمه درمانی مدنظر استفاده کنید.
حاملان پروانه تحصیل ممکن است برخی از مساعدتهای مالی مانند وامها و تسهیلات مالی دانشگاه را دریافت کنند. برخی از دانشگاهها و موسسات آموزشی به دانشجویان بینالمللی کمکهای مالی ارائه میدهند تا در تامین هزینههای تحصیلی کمک شود.
مدت اعتبار پروانه اقامت خانوادگی معمولاً با مدت اعتبار پروانه اقامت دانشجو تطابق دارد. با انتهای مدت اعتبار پروانه اقامت خود و در صورتی که هنوز نیاز به اقامت در اسپانیا داشته باشید، میتوانید درخواست تمدید پروانه را ارائه دهید.
جامعه ایرانیان ساکن در اسپانیا نسبتاً کوچکتر از جوامع برخی از کشورهای دیگر است. تعداد دقیق ایرانیان در اسپانیا دشوار است زیرا ممکن است بین رسمی و غیررسمی گزارشها متفاوت باشند. اما معمولاً تعداد آنها چند هزار نفر تخمین زده میشود. بیشتر ایرانیان در اسپانیا در شهرهای بزرگ و مهم مانند مادرید، بارسلونا و والنسیا زندگی میکنند. همچنین برخی از ایرانیان ممکن است بعد از مهاجرت به اسپانیا در شهرها و شهرکهای کوچکتر یا دیگر مناطق اسپانیا مشغول به زندگی باشند. بسیاری از ایرانیان بعد از مهاجرت به اسپانیا موفق به ادغام در جامعه محلی شدهاند و با بخشی از فعالیتها و فرهنگ اسپانیا خو گرفته اند. بسیاری از آنها زبان اسپانیایی را یاد گرفتهاند و با مردم محلی به راحتی ارتباط برقرار میکنند. همچنین ایرانیان مشارکتهای فرهنگی و اجتماعی متنوعی بعد از مهاجرت به اسپانیا دارند و ممکن است در فعالیتهای محلی و جوامع ایرانیان مشغول به فعالیت باشند. برای ایرانیان بعد از مهاجرت به اسپانیا، ممکن است چالشهایی وجود داشته باشد که نیازمند تطبیق فرهنگی باشد. برخی از چالشهایی که ممکن است برای ایرانیان تازهوارد به اسپانیا وجود داشته باشد، عبارتاند از: ۱. زبان: یادگیری زبان اسپانیایی ممکن است برای ایرانیان جدید به عنوان زبان اصلی ارتباطی، چالشبرانگیز باشد. اما یادگیری زبان محلی بسیار مهم است تا ارتباط موثر با محیط اطراف ایجاد شود. ۲. تفاوتهای فرهنگی: ایرانیان تازه وارد ممکن است با تفاوتهای فرهنگی مواجه شوند که شامل عادات، رسوم، غذاها و رفتارهای اجتماعی میشود. درک و تطبیق با این تفاوتها ممکن است مدتی زمان ببرد. ۳. سیستم آموزشی: سیستم آموزشی اسپانیا ممکن است با سیستم آموزشی در کشور مبدا متفاوت باشد. ایرانیان تازهوارد باید با نحوه ارائه درسها، امتحانات و مدارک تحصیلی در اسپانیا آشنا شوند. در نهایت، با توجه به انعطافپذیری و تعهد به یادگیری و تطبیق، ایرانیان میتوانند تجربه موفقیتآمیزی را در زندگی و تحصیل بعد از مهاجرت به اسپانیا داشته باشند. همچنین برخورد با جامعه ایرانیان موجود در اسپانیا نیز میتواند به دانشجویان تازهکار کمک کند تا بهتر و سریعتر به جامعه محلی ادغام شوند